S.S. 134 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu ŞEHİRİÇİ KAMYONET VE KAMYON MOTORLU TAŞIYICILAR KOOP.
  Anasayfa Site Haritası Web Mail
Tüm Haberler
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
istanbul da kamyon S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
Büro Taşımacılığı S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
Evden Eve Taşımacılık S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
Şehirler Arası Nakliyat S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
Yeni web sitemiz yayında.. S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
 
İLETİŞİM
Körfez Mah. Perşembe Pazarı Mevkii
Adalet Köprüsü Altı
Tel : 0 262 324 73 62
bilgi@tasiyicilarkooperatifi.com.tr
 
 
HABERLER VE DUYURULAR
Taşıyıcılar Kooperatifi Evden Eve Taşımacılık

Firmamız profesyonel kadrosuyla şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat ve işyeri Nakliyat işlerinde hizmet vermektedir. Kurumsal yapımızla ve profesyonel ekibimizle güven içinde eşyalarınızın taşımacılığını yapmaktayız.

Evden Eve Nakliyatta Dikkat Edilecekler!

Sektörde belli bir alt yapısı olmayan evden eve nakliyat yapmak üzere yetki belgesiz firmalar bulunmaktadır. Ev taşıma, ofis taşıma, evden eve nakliyat işlerinizde mutlaka kurumsal ve yetki belgesi olan firmalar tercih ediniz. Firmanın paketleme sistemini, paketleme yaparken kullandığı malzemeleri dikatlice inceleyiniz. Bazı web sayfalarında birbirine benzer taşıma sistemleri ve resimleri görebilirsiniz. Resimleri incelerken firmaya ait olup olmadığına dikkat ediniz.Öncelikle ambalaj malzemesi olarak baloncuklu naylon kullanılmasını istediğinizi belirtiniz. Firma battaniye kullanmak isteyebilir, battaniye toz ve kiri muhafaza ettiği için önceki taşımaların kirini barındırabilir.

Evinizi taşıtırken firmanın tecrübeli olmasına özen gösterin. Tecrübe Firmanın özünde birçok sorunların üstesinden gelebilme ve çözebilme yetisinin birikmesini sağlar. Çok eskilerde kurulmuş Türkiye şartlarında ayakta kalabilmiş bir firma her zaman için oluşabilecek mal zararınızın ödenme garantisi olabilir.

S.S. 134 Nolu Şehiriçi Kamyonet ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Koop. olarak taşıma esnasında her türlü paketleme, nakliye, varış yerindeki gümrük işlemleri, eve teslimi ve evde kolilerin açılması mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri itinali bir biçimde tarafımızca yapılmaktadır.

Firmamız tarafından evden eve nakliyat hizmeti verilirken aşağıdaki konular dikkatlice uygulanmaktadır.
 

Beyaz eşyalarınız (buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vs) kurutma makineniz, camlı vitrinleriniz özenle balonlu naylon ambalajlara sıkıca ambalajlanarak bağlanır.
Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik aletler il olarak battaniyelere sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilerek iple sıkıca bağlanır.
Cam bardak, yemek takımı, kristal eşyalar, cam aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara dikkatlice yerleştirilir.
Çiçekler, yapraklarının ve dallarının kırılmayacağı bir şekilde uygun koli ve fıçılara yerleştirilerek sabitlenir ve devrilme gibi sorunlara karşı önlem alınır..
Mobilyaların demontesi (eklem yerlerinden sökülmesi) bulundukları yerde yapıldıktan sonra balonlu naylonlarla ambalajlanır. Demontesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilerek yerleştirilir.

S.S. 134 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi
ANASAYFA | SİTE HARİTASI | KULLANIM ŞARTLARI
Kopyalanamaz. Her hakkı saklıdır. 2010 ©
   
Web Tasarım Web Tasarım